Màster en Intervenció Psicològica en la Infància, l'Adolescència i la Família, curs 2019-2020.

Formació dirigida a la transmissió d’eines i recursos per a la pràctica professional en l’àmbit de la psicologia de la infància i l’adolescència. El programa del màster està especialment centrat en la intervenció en Teràpia Breu d’orientació sistèmica per als diversos trastorns i problemàtiques psicològiques que apareixen en els contextos clínic, educatiu i social. Els alumnes del màster formen part de l’equip terapèutic que treballa amb casos reals complementant la tasca d’atenció psicològica del terapeuta; visualitzen en directe les sessions d’intervenció a través d’un circuit tancat de vídeo i es comuniquen amb el terapeuta principal i comparteixen les seves idees, comentaris o suggeriments en viu o en l’anàlisi posterior mitjançant l’ús de vídeo gravacions.

MÉS INFORMACIÓ

Cursos

Supervisió

La supervisió és un aspecte clau en la formació del psicòleg clínic. En aquesta, l’alumne exposa casos extrets de la seva tasca professional i així, les propostes d’un terapeuta especialista en psicoteràpia, suposen un grau de formació que possibilita l’aprenentatge cada vegada més significatiu de la seva tasca professional.

Organitzam grups reduïts de supervisió, que permeten adaptar-nos a les característiques professionals dels alumnes i fer un seguiment de la seva feina amb un objectiu formatiu.