Contacte

Som un grup de treball format per psicòlegs especialitzats en psicoterapia per a adults, nins i adolescents tant en format individual com en el de treball amb famílies.
Partim del supòsit de que per a promoure canvis positius en un problema psicològic, hem de posar en marxa la intervenció ajustada al context i per això la nostra perspectiva, com la d’un calidoscopi, s’adapta segons el punt de vista de qui sol·licita la nostra feina.Les famílies, les parelles, els adults, les mares i pares, els nins i adolescents, l’escola i els professionals, són els cercles concèntrics del nostre Calidoscopi que gira i s’estén des de l’atenció psicològica a les activitats formatives i la supervisió.


David Riera Riu
Núm. Col. B-1367
davidriera@escalidoscopi.net
659211333
Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb postgrau d’especialització en Psicologia Infanto-juvenil per l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i màster d’especialització en Teràpia Breu Estratègica pel Centre de Teràpia Estratègica d’Espanya filial del Centre de TBE d’Arezzo (Itàlia). Format en teràpia EMDR (Desensibilització i Reprocessament pels Moviments Oculars). Psicòleg general sanitari acreditat per la Direcció General de Salut Pública i Consum. Des de l’any 1998 es dedica a l’atenció psicològica en la infància i l’adolescència des de la consulta individual, familiar i l’assessorament a col·lectius com l’escolar i dels serveis socials. Actualment es dedica a la intervenció psicològica en nins, adolescents i adults i a la formació a professionals vinculats a l’àmbit infanto-juvenil. Ha estat el psicòleg del Servei d’Assessorament Psicològic de centres educatius. Així mateix, col·labora amb centres educatius i altres professionals realitzant funcions de supervisió. Ha estat membre de l’equip de d’atenció psicològica a les famílies en situació de violència en col·laboració amb Adiseb – Atenció Psicosocial i el Servei de Família del Govern de les Illes Balears i ha estat supervisor al Programa de Supervisió als professionals dels Equips Municipals d’Intervenció Familiar, dels Serveis Socials Comunitaris Bàsics i del Servei Insular de Família de Menorca.
david foto1

Anna Sala Ferran
Núm. Col. B-1366
annasala@escalidoscopi.net
696690810
Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb postgrau d’especialització en Psicologia Infanto-juvenil per l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i màster d’especialització en Teràpia Breu Estratègica pel Centre de Teràpia Estratègica d’Espanya filial del Centre de TBE d’Arezzo. Psicòloga general sanitària acreditada per la Direcció General de Salut Pública i Consum. Des de l’any 2000 es dedica a l’atenció psicològica en la infància i l’adolescència des de la consulta individual, familiar i l’assessorament a col·lectius com l’escolar. Actualment es dedica a la intervenció psicològica en nins, adolescents i adults i a la formació a professionals vinculats a l’àmbit infanto-juvenil i a la família. Així mateix, col·labora amb centres educatius i altres professionals realitzant funcions de supervisió i tallers per a les famílies i els al·lots. És membre de l’equip d’atenció psicològica a les famílies en situació de violència en col·laboració amb Adiseb – Atenció Psicosocial i el Servei de Família del Govern de les Illes Balears. És professora associada de l’àrea de Treball Social de la UIB.

Anna

 

 

sala despera b

sala desperafaçana despatx 2b despatx 2 despatx 1b despatx 1 aula